Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Algorytmy postępowania w alergologii dziecięcej

Tytuł :
Algorytmy postępowania w alergologii dziecięcej
Współtwórcy :
Sybilski, Adam J. Redakcja
Medical Tribune Polska wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procedu wydawniczo-produkcyjnego
Wydawca :
Warszawa : Medical Tribune
Rok wydania :
2021
Wydanie :
Wydanie I
Opis fizyczny :
308 stron : fotografie, ilustracje ; 20 cm
Temat :
Alergia
Alergologia
Dzieci
Pediatria
Atopowe zapalenie skóry
Astma oskrzelowa - pediatria
Alergia pokarmowa
Kontaktowe zapalenie skóry
Pokrzywka
Jad owadów - postępowanie
Immunoterapia
Uwagi :
Bibliografie przy rozdziałach
ISBN :
9788396050946
Książka
LDR     01683cam#a2200469#i#4500
001     1273300037817
003     WSPS
005     20220422134247.4
008     210629s2021####pl#oa########|000#0#pol#c
015     %a UWD 2021/21428
020     %a 9788396050946 %q (oprawa miękka)
035     %a (PL)b1000000999723
035     %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9912225957505606
035     %a 991052901922405066
040     %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d WA N %d KIEL W %e PNN %d WSPS
046     %k 2021
245 0 0 %a Algorytmy postępowania w alergologii dziecięcej / %c redakcja naukowa Adam J. Sybilski.
250     %a Wydanie I.
260 #   %a Warszawa : %b Medical Tribune, %c 2021.
300     %a 308 stron : %b fotografie, ilustracje ; %c 20 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504     %a Bibliografie przy rozdziałach.
650   7 %a Alergia %2 DBN
650   7 %a Alergologia %2 DBN
650   7 %a Dzieci %2 DBN
650   7 %a Pediatria %2 DBN
650   9 %a Atopowe zapalenie skóry
650   9 %a Astma oskrzelowa %x pediatria
650   9 %a Alergia pokarmowa
650   9 %a Kontaktowe zapalenie skóry
650   9 %a Pokrzywka
650   9 %a Jad owadów %x postępowanie
650   9 %a Immunoterapia
655   7 %a Opracowanie %2 DBN
655   7 %a Wytyczne %2 DBN
700 1 # %a Sybilski, Adam J. %e Redakcja
710 2 # %a Medical Tribune Polska %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u http://wsps.biblioteki.pl/recorddetail/1273300037817 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-960509-4-6 (oprawa miękka)
999     %b ER (22/04/2022) %c ER (22/04/2022 ; 000, 040, 650+, 920) %d ER (22/04/2022) %r 2021 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
BDG 7728 WDG
Sygnatura (bez położenia) :
616-056
Status :
Dostępna
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies